GO-Fest torsdag 25.- søndag 28. juni 2020

Bli med på GO-Fest familieleir i Stavern! Dette er nesten som en «vitamin-sprøyte» før sommerferien. Ungene gleder seg minst like mye som oss voksne! Man trenger ikke ta fri mer enn fredagen, og reise etter jobb torsdag – og vips (!) har man gjort årets beste investering! Vi anbefaler å ta turen til GoFest – eller en tilsvarende familieleir i sommer.

GOfest er Ungdom i Oppdrags sommerfestival som i år arrangeres i Stavern 25.-28. juni. Her møtes storfamilien til en samling med mye god input og fellesskap. GOfest er stedet hvor Gud får berøre livene våre, og hvor vi kan bli inspirert til å berøre andre. Forbered deg på gode dager sammen i solfyllte Stavern.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med GoFest. For påmelding og mer info: www.gofest.no