1 Mosebok kap 1 v 27:

Og Gud skapte menneskene i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem.

Dette betyr at vi alle er skapt og ønsket av Gud. Han er vår far og ønsker fellesskap med oss. Går du og lengter etter noe mer enn hva livet og hverdagen kan gi deg, ja da er det en naturlig reaksjon på lengselen etter Gud. Så vil du sikkert spørre deg om du er god nok til å bli en kristen, og å få samfunn med Treenigheten, -Gud, Jesus og Den Hellige Ånd.  Da er svaret enkelt: Johannes kap 3 v 16 sier «For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Dette betyr at Gud sendte Jesus for å ta på seg alle våre synder, ved å dø på korset for så å vise sin kraft ved å stå opp igjen.

Hva må du gjøre?  Romerbrevet kap 10 v 9 sier : » For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud oppreiste ham fra de døde, da skal du bli frelst.»

Dette er det enkle budskapet om å bli frelst. Så vil veien med Jesus forandre mye i ditt liv. Ønsker du å lære mer om Jesus og det å være en kristen, så oppsøk en menighet der du bor,- ellers er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Kontakt